Materijalizacija teksture prostora

O nama

VIVA COLOR d.o.o. od 1995. godine sarađuje isključivo sa italijanskim proizvođačima materijala dekorativnih završnih obrada boja u arhitekturi VIVA COLOR je osposobljena i spremna da odmah pristupi rešavanju  i  najsloženijih  zahteva arhitekata. Naši klijenti nam neprekidno postavljaju najsloženije zahteve i na taj način pomeraju granice našeg uspešnog poslovanja. Svoja profesionalna znanja i iskustva VIVA COLOR ponosno deli sa vašim potrebama i zahtevima.

VIVA COLOR je generalni zastupnik i distributer NOVACOLOR proizvoda na teritoriji Republike Srbije. VIVA COLOR se pored distribucije proizvoda bavi i edukacijom svojih klijenata. Specijalizovani smo za obuku profesionalnih molera i svih zaiteresovanih za primenu specijalnih dekorativnih tehnika iz autentičnog i originalnog NOVACOLOR programa. U tome, italijanski partner nas prepoznaje i uvažava kao jedinog u regionu Balkana.

Svoja profesionalna znanja i iskustva VIVA COLOR ponosno deli sa vašim potrebama i zahtevima. To nas je opredelilo da uvek razmišljamo kako da svojim klijentima i partnerima omogućimo vrhunski kvalitet po svetskim normama. Uvek planiramo svaki sledeći korak i zbog toga uspešno rešavamo sve potrebe naših partnera. Našim potvrđenim kvalitetom iz godine u godinu proširujemo naše poslovanje i osvajamo nova tržišta.

Ukrštanjem materijala VIVA COLOR pronalazi nove tehnike sa ciljem da dobije više raznovrsnih, originalnih dekorativnih rešenja. Stvaranjem novih tehnika nanošenja uz ukrštanje različitih materijala je rezultiralo neprestanim stvaranjem novih, inovativnih i unikatnih dekorativnih završnih obrada. Kreativno izvođački poštujemo najviše profesionalne, evropske i svetske standarde.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa materijalima koji su u ponudi na italijanskom tržištu, vršili smo istraživanja i upoređivanja odnosa cene i kvaliteta materijala na istom. Kao rezultat naših istraživanja bio je odabir kompanije NOVACOLOR s.r.l., za našeg partnera.

Posle više od 15 godina saradnje sa NOVACOLOR, sigurni smo da je naš izbor bio najbolji. Tome u prilog govori činjenica da je u 2017. godini na svetskom i evropskom tržištu NOVACOLOR jedan od vodećih brendova za proizvodnju boja i materijala za završnu obradu u arhitekturi, koji je prisutan u više od 50 država sveta.

 

 

Distribucija i prodaja boja i dekorativnih materijala
za završnu obradu zidova i podova

VIVA COLOR d.o.o. u ponudi eskluzivno raspolaže italijanskim programima NOVACOLOR za podove, enterijer i eksterijer. Nudimo najširi spektar dekorativnih materijala na trzištu regiona. Viva color iz godine u godinu proširuje distributivnu mrežu maloprodaja na tržištu Srbije i poziva sve zaintersovane maloprodaje boja i lakova za saradnju.

 

 

 

Saradnja sa projektantima      

Posebno se trudimo da ispoštujemo i najsloženije zahteve arhitekata za određenom završnom obradom, na osnovu datog 3d modela ili usmene želje projektanta, potrudićemo se da osmislimo tehnoloski način obrade kao i izbor adekvatnog sistema visokokvalitetnog materijala i dođemo do željenog rezultata u izvedenom stanju.

 

 

Obuka i edukacija profesionalnih molera

Obučavamo profesionalne molere i sve zaiteresovane za primenu dekorativnih tehnika iz NOVACOLOR programa. Uz pomoć profesionalaca, koji su obučeni za rad sa italijanskim materijalima, svaki enterijer može da postane veoma efektan i prijatan ambijent.

  

 

 

                                                                                   

Dizajn i tehnološka rešenja završne obrade u arhitekturi   

U želji da postignemo što bolji rezultat, osnovali smo VIVA DESIGN CENTAR. U njemu naš kreativni tim neprestano otkriva i unapređuje nove sopstvene inovativne i kreativne tehnologije rada. Ukrštanjem materijala i primenom novih tehnika u radu postižemo originalna dekorativna i dizajnerska rešenja.

Rezultat takvog truda našeg kreativnog tima su naša nova saznanja i iskustva. Ubeđeni smo da je to garancija da ce mo i svaki Vaš eksterijer i enterijer ili njegov detalj učiniti privlačnim, prijatnim i jedinstvenim.

NOVACOLOR AMBASADOR 2016

VIVA COLOR je za 15 godina saradnje sa stručnim tehnološkim i kreativnim timom kompanije NOVACOLOR svakim danom i korakom proširivala, jačala i delila svoja saznanja i iskustva iz istrazivačkog rada. Kroz prepoznate ambicije i talenat, kao i rezultate kreativnog i istraživačkog rada, VIVA COLOR je dobila predstavnika na mestu jednog od prvih NOVACOLOR - AMBASADORA u svetu, predstavljenog na MILANO EXPO 2016, u čiji izbor ulaze arhitekte, dekorateri i saradnici iz više od 50 zemalja sveta. 

 

Reference

Posle puno godina rada postigli smo mnogo toga, ali ipak naš najveći uspeh je zadovoljan klijent.
Neki od naših klijenata su: