Materijalizacija teksture prostora

Dizajn zona tekstura

 

Posebno se trudimo da ispoštujemo i najsloženije zahteve arhitekata za određenom završnom obradom.

Na osnovu datog 3d modela ili želje projektanta, potrudićemo se da osmislimo način obrade, kao i izbor adekvatnog visokokvalitetnog materijala i dođemo do željenog rezultata u izvedenom stanju.

Neki od primera:

Crown plaza - zahtev, slika 3d i rezultat

 

Pronalazimo nove tehnike ukrštanjem materijala i načina nanošenja, sa ciljem da dobijemo više raznovrsnih, originalnih dekorativnih rešenja. Uz to, kreativno i izvođački poštujemo najviše profesionalne, evropske i svetske standarde.

 Crown plazza, Beograd 13.000m2 VIVA beton Bz Novacolor Italz

 

 

Radisson blue Stari mlin, 500m2 Viva beton + patine

VIVA COLOR design tim je osposobljen i spreman da odmah pristupi rešavanju i najsloženijih zahteva za teksturom ili bojom određene završne obrade zidnih i podnih površina. Naši klijenti nam ih neprekidno postavljaju i na taj način pomeraju granice našeg poslovanja. 

Ponosni smo što svoja profesionalna znanja i iskustva možemo da podelimo sa Vašim potrebama i zahtevima. To nas je opredelilo da uvek razmišljamo kako da svojim klijentima i partnerima omogućavamo vrhunski kvalitet po svetskim normama. Uspešno smo rešavali sve potrebe naših partnera. Radovali smo se i najmanjem postignutom uspehu. Kvalitetom smo iz godine u godinu, proširivali poslovanje i osvajali nova tržišta i dolazili do novih dekorativnih rešenja završne obrade zidnih i podnih površina.


 

Ubeđeni smo da je to garancija da i svaki Vaš eksterijer i enterijer ili njegov detalj učinimo privlačnim, prijatnim i jedinstvenim.

Zbog toga, ako već niste, VI ĆETE BITI NAŠ KLIJENT. Zašto?

Zato što, VIVA COLOR d.o.o. zna, ume, može i hoće.

Dakle, Vaš prvi korak je da nam se telefonom javite na broj +381 11 329 41 88. Dogovorićemo se o sledećim koracima, da li da Vi dođete u naš izložbeni salon u Beogradu u Višnjičkoj ulici broj 56. ili da naša tehnološka služba dođe kod Vas da proceni vašu potrebu i da predloži adekvatno kreativno tehnološko rešenje.